Доставка

Доставка ковано желязо Варна

Условия за доставка

Доставката на поръчки, заявени през Онлайн магазина за ковано желязо на Метал Декор ЕООД, се извършва след потвърдена регистрация на клиента и коректно направена поръчка за доставка на стока. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл. Онлайн магазин за ковано желязо на Метал Декор ЕООД  си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиентът фигурира в нашата база данни като некоректен потребител или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиентът при подаването на своята поръчка е изявил желание за това.

Потвърждението на поръчката става чрез имейл в рамките на работния ден.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение.

Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цяла България до вратата на клиента. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез имейл или по телефона.

Доставка и цени за доставка:

За доставките използваме услугите на нашия дългогодишен партньор Interlogistica.

За територията на България доставката за поръчки над 40.00 лв., извършена чрез куриерска фирма "Интерлогистика куриер" ЕООД, на заявените от Вас продукти през онлайн магазина е безплатна. За поръчки под 40.00 лв. доставката чрез куриерска фирма "Интерлогистика куриер" ЕООД е фиксирана на 7.00 лв.

При използване услугите на друга куриерска фирма клиента заплаща цялата сума на доставката ,която е според тарифните планове на съответната куриерската фирма.

Връщане /Рекламация/ на стока

Клиентът може да върне закупена от него стока/и в срок от седем работни дни, считано от датата на получаване на стоката/ите. В този случай,молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и външен вид. В случай на връщане на стока/и те трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние и опаковка.Съпровождащата документация към върнатата стока трябва да бъде: - оригинал от касовата бележка. Сумата на върнатата стока/и се възстановява на клиента по посочената от него сметка чрез банков превод в срок до 30/тридесет/ дни. Подаване на уведомяване за връщане на стока/и можете да извършите на посочения телефон или чрез контактната форма в раздел Контакти, като задължително посочите стоката/ите, подлежащи на връщане/рекламация/, причините за връщане на стоката/ите и номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 30/тридесет/ дни.

 

начини на доставка на ковано желязо


  • Paypal
  • Merican
  • MasterCard
  • Visa
  • Interlogistica

Метал Декор © 2014 Copyright. Design and SEO by Internetreklama.bg